Våra tjänster

 

Löpande bokföring & redovisning

Tillsammans med din redovisningskonsult lägger ni upp redovisningen så ni får relevant information med hjälp av våra rapporter. Vi skräddarsyr er redovisning efter hur just era behov ser ut. Oavsett om ni behöver hjälp med er redovisning varje dag, vecka, månad eller kvartal så finns vi alltid här för er året runt, även under semestertider. Vi hjälper till med allt inom redovisning som till exempel bokföring, fakturering och löner. Vi levererar en anpassad månadsrapport och tar fram alla nödvändiga underlag till skattedeklarationerna. Vi finns även här för att bolla frågor och idéer med, om det gäller nytt bolag eller anställning så kan du alltid fråga oss. Oavsett hur just du ser på ditt företags redovisning är vi säkra på att vi har en lösning för dig samt en hög nivå av personlig service till ett förmånligt pris.

Rådgivning & konsultationer

Din redovisningskonsult kan alltid bistå dig med svåra beslut som ska tas i bolaget. Vi utbildar oss ständigt och försöker hjälpa våra kunder med relevant och nödvändig information. Vi försöker alltid hjälpa dig som kund att agera proaktivt inför kommande beslut. Det kan gälla företagsform för ditt nya bolag, hjälp med upprättelse av resultat- och likviditetsbudget, frågor om anställning eller vilken lön som är skattemässigt optimal för anställda och ägare, eller hur ägarna samt företaget kan agera för att optimera sina skattesituationer. Vi ger även konkreta förslag och mer omfattande rådgivning för att hitta den bästa åtgärdsplanen för att optimera skatter och förbättra ditt företags resultat.

Bokslut, årsredovisningar & deklarationer

Bokslutet är en viktig del i ditt bolag då det är en informationskälla för kreditinstitut, kunder och leverantörer. Det är också ett underlag för en kreditbedömning och en faktor för bedömning av kreditvärdighet. Vi lägger därför extra vikt och omsorg vid att upprätta ett bokslut och årsredovisning av högsta kvalité.  Vår långa erfarenhet av bokslutsarbete gör att vi levererar alla våra bokslut enligt branschstandard och enligt de svenska kraven som ställs.

Vi erbjuder även tjänster inom:

  • Fakturering
  • Lönehantering
  • Upprättande av reskontra
  • Momsdeklarationer
  • Bolagsärenden
  • Deklaration av Aktier och Cryptovalutor