Om Amice Konsult AB

Amice Konsult AB startades under 2017 med ambitionen att hjälpa privatpersoner och företag med ekonomin men även ekonomiska frågor som kan uppstå vid egenföretagande. I dagsläget erbjuder vi  löpande bokföring och redovisning till små och medelstora bolag där vi hjälper till med uppstart, avslut och allt däremellan. Vi hjälper även till med skatteplaneringen löpande under året, inför bokslutet och till inkomstdeklarationen.

I dagsläget har vi en redovisningskonsult som arbetar helhjärtat och sköter all bokföring & redovisning till kunderna. Vi arbetar med aktiebolag, handelsbolag och enskilda firmor. Att kunna erbjuda våra kunder hög kvalité och kvalificerat redovisningsarbete där alla är nöjda är vårt mål.

Amice Konsult AB startades med en vision att förenkla för alla företagare och ta hand om det mesta arbetet utöver den dagliga verksamheten. Vi vill att våra kunder ska slippa oroa sig över deklarationer, bokföring, och årsredovisningar och istället fokusera på att expandera och driva den dagliga verksamheten medan vi sköter resten.